Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2021

Boğaziçi Girişimcilik Akademisi Başlıyor

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen Boğaziçi Girişimcilik Akademisi etkinliği başlıyor.

15-19 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenecek etkinlikte girişimciliğe dair pek çok konuda alanında uzman akademisyen, eğitmen ve sektörün önde gelen isimlerinin verdiği renkli ve dinamik 9 eğitim oturumu ve 4 workshop gerçekleştirilecektir.

Girişimcilik dünyasına adım atmak isteyenlerin yoluna ışık tutacak eğitim oturumlarında alanında yetkin konuşmacıları ağırlayacak olan Boğaziçi Girişimcilik Akademisi, workshop oturumlarında katılımcılara öğrendiklerini deneyimleme fırsatı sunacaktır. Ürün, müşteri, pazarlama, finans, yatırım, hukuk, risk, marka, ekip gibi konuların girişimcinin gözünden anlatılacağı etkinlikte bir girişimcinin serüvenini A’dan Z’ye ele alarak alana meraklı kitleyi hem aydınlatacak hem eğlendirecek.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgiye https://ikboun.net/bogazici-girisimcilik-akademisi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Biletler için tıklayınız. (Öğrencilere özel bga2021 indirim kodu ile %25 indirim vardır)