Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2019

Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi Üniversitemiz Dergileri Arasında Yerini Aldı

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından “Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi” yayımlanmaya başlandı. Multidisipliner bir alan olan mühendislik alanında yapılan yenilikleri duyurmayı amaçlayan ve ilk sayısı ekim ayında yayımlanacak olan dergimizin en kısa süre içerisinde uluslararası endekslemeyi sağlaması hedeflenmektedir.

“Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi”, “Akıllı Ulaşım Sistemleri ve Uygulamaları Dergisi”, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi”, “Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi Dergisi”, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi” ve yeni yayımlanan “Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi” ile birlikte Üniversitemizin yayımlanan dergi sayısı 6’ya yükselmiş bulunmaktadır.