Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

"Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Kentsel Tasarım Yarışması" Ödül Töreni Yapıldı

Üniversitemiz için dönüm noktası niteliğinde olan ve büyük bir heyecanla beklediğimiz “Merkez Yerleşke Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı. 22 yıl aradan sonra Türkiye’de bir üniversite yerleşkesinin bütünsel yaklaşımla tasarımı için açılan “ilk” ulusal yarışma olan “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşke Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçları Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen Kolokyum ve Ödül Töreni ile açıklandı.  Törene Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin ve il ve ilçe protokolünden çok sayıda isim katıldı.